2017 ASFALT SEZONU AÇILDI

Çumra Belediyesi 2017 yılı asfalt sezonunu açtı. Çumra Belediyesi 2016 yılı asfalt sezonunu tamamlamasının ardından 2017 yılı asfalt yapılması planlanan yollarda kaldırım ve bordür çalışmalarına ara vermeden devam etmişti. Bugün ise 2017 yılı asfalt sezonunu açan Çumra Belediyesi ilk olarak Meydan mahallesi Osmanlı caddesinden başladı. Çalışmaları yerinde inceleyen Çumra Belediye Başkanı Dr.Mehmet Oğuz yapmış olduğu açıklamada; bugün Meydan Mahallesi Osmanlı Caddesinden Asfalt sezonuna bismillah diyoruz inşallah. Hem asfalt distribütörümüzü hem kombi araçlarımızın kalibrasyon ayarları için bugün aramızda Ankara’dan firma yetkilimizde var. Bütün makinalarımızın kalibrasyonları yapıldı ve 2017 yılı için bismillah dedik. 2016 yılını 2017 yılına bağlayan kış sezonunun sert geçmesinden dolayı yollarımızda bozulmalar meydana geldi hem o yollarımızın tamiratı hem de kış sezonumuzda kaldırım ve bordürlerimizin yapıldığı yollar başta olmak üzere inşallah 2019 yılına kadar da 53 mahallemizin tamamının yollarında büyük oranda tamamlanmış olacak inşallah. Çalışmaya devam ediyoruz. Hiçbir aracımız 1 saat bile kontak kapatılmadı ve o hızla da çalışmaya devam ediyoruz dedi.